Forside
Skoven Juletræer Private/Firmaer Skoler/Institutioner Booking Nyt Kort Kontakt

Fæld selv eller vælg

Åbningstider

Julearrangementer

Hestevognstur

Juletræspriser

Pyntegrønt

Firma juletræstur

Christmas trees

Juletræsarrangementer til skoler og institutioner

Spis juletræet

Billedgalleri

Skovens honning

 

Se også TV2 fra Kærehave Skov


Få en dejlig dag - hent et juletræ
Juletræstur til Kærehave Skov i Ringsted. Vi byder på hyggelig familiestemning med bål i bålhytten, æbleskiver og gløgg. Fæld selv juletræet eller vælg et i den lille opstillede skov. Tag familie og venner med og gør afhentning af juletræet til en dejlig juleoplevelse. I er velkomne til selv at lave familie arrangement i vor anden bålhytte. Vi hjælper også gerne med firma eller familiearrangementer

Vi har åbent hver dag fra midt i november. 
I weekenderne er der gløgg og æbleskiver.

De sidste 2 weekender er der både lørdag og søndage mulighed for hestevognstur. Hent juletræet i hestevogn og få en tur gennem skoven.

Du er velkommen til at tilrettelægge dit helt eget arrangement i skoven. Vi hjælper også gerne med familie og firmaarrangementer.

Vi har nordmannsgran og rødgran juletræer
Skoven er åben for indkørsel m. bil i åbningstiderne.

Kontakt
Skovejer Søren Paludan 2020 3002,
Salg hverdage: Jens 20 24 93 02 eller Egon 2158 1420

Fæld selv
Det er en oplevelse selv at fælde sit juletræ. Børnene elsker det og det er en dejlig juletradition .  Vi juletræer i alle størrelser, så det er bare at have det gode fodtøj på og bagefter sætte sig i bålhytten og nyde varm saft æbleskiver og gløgg sammen med familien. Vi har save.

Det er også muligt at vælge blandt de opstillede træer. Vi har sat dem så de danner en lille skov så det er let at finde det helt rette. Også herd er der mulighed for gløgg og æbleskiver bagefter.